Söndagsöppet

Samla vännerna och tävla mot andra lag i Söndagsöppet

“Söndagsöppet” är gameshowen som alla söndagar under våren bjuder in allmänheten till att tävla i en Game Show. Programledaren ger er nytt material vid varje tillfälle så det går bra att komma tillbaka och tävla igen. Samla vännerna i ett lag på upp till sex personer och utmana andra gäng i studion!Så här funkar det:

  • Reservera plats för ditt lag online (betalning görs på plats i studion)
  • Kom till oss på Mälartorget 19 i Gamla Stan. Vi öppnar dörrarna till från klockan 15.15. Ladda upp med en mazarin, kaffe eller öl som kan köpas i baren.
  • Klockan 16.00 tar alla lagen plats i studion. När alla är redo startar vi Söndagsöppet och er programledare gör entré.
  • Under 90 minuter (inklusive paus) tävlar vi i fyra-sex deltävlingar. Exempel på tävlingar: Guess Who, Vem Vill Bli MiljOnAir, Hur Gör Djur, Ordjakten Music Edition, Smartare än en Procenteklassare, Lilla Sportspegeln Bollplanket, Baklängesmusik.
  • Klockan är 17.30 och vi avslutar gameshowen. Ett lag står som vinnare får ta emot övriga tävlandes applåder och kanske också ett pris.
  • Om du vill väljer du till att få ett bord bokat på The Flying Elk direkt efter gameshowen så att du kan efterfesta med vännerna.

Pris: 149 kr per person

Lag: Vi rekommenderar 2-6 personer per lag. Är ni fler kan ni dela upp er i flera lag.

Erbjudande om efterfest på gastropuben The Flying Elk

Bredvid On Air ligger Björn Frantzéns The Flying Elk. Vi fick ett riktigt bra materbjudande till alla Game Showgäster. När du bokar kan du välja att även få en bordsbokning direkt efter gameshowen. Vi fixar bordet åt dig. Smidigt!

Välj mellan två middagserbjudanden:

  • The Flying Elk signatur-hamburgare, pommes frites och tryffeldipp (vegetarisk alternativ finns med sautérad svamp) samt ett glas öl/vin: 250 kr (ordinarie 325 kr)
  • Björn Frantzéns avsmakningsmeny – 7 stycken serveringar: 595 kr (ordinarie 695 kr)

Bokning

Datum och tillgängliga tider för Söndagsöppet och alla våra andra tävlingar hittar du i vår bokningskalender. Ingen betalning görs online, utan du betalar med kort på plats. Hittar du inte vad du letar efter? Ring oss gärna så hjälper vi dig: 08-446 65 61 eller maila till info@on-air.se

On Air: Game Show, Bar & Quiz

On Air är stället som tycker att det ska vara både roligt och spännande att festa. Därför bestämde vi oss för att ta dom roligaste tävlingarna som man ser på TV och sätta ihop det med en bar som ser ut som en TV-studio. Utöver Söndagsöppet har vi även många andra tävlingar. Besök oss gärna för en fest fylld med Game Show, Bar & Quiz.

 

Boka nu