Quiz & Game Show på lördagar & söndagar

Tävla mot andra sällskap eller i er helt egen Game Show

Varje lördag & söndag öppnar vi för allmänheten. Vi laddar baren full med cava, öl och vin och öppnar våra studios här på Mälartorget 19 i Gamla stan.

Vill du vara med i en Game Show har vi flera alternativ att välja på:

  • “In it to Win it” i stora studion: En helt egen Game Show för dig och dina vänner. Pris från 295 kr per per person.
  • “Points Points Points” och “Razzel i våra mindre studios 2 och 3: Också en helt egen Game Show! Pris från 295 kr per person.
  • Skräddarsydd Game Show: Har du egna idéer på hur du vill att din Game Show ska gå till? Kanske vill du att gameshowen ska innehålla frågor som handlar om dig själv? Eller dina franska pudlar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Datum och tillgängliga tider för allt som händer på helger hittar du i vår bokningskalender. Hittar du inte vad du letar efter? Ring oss gärna så hjälper vi dig: 08-446 65 61 eller maila till info@on-air.se

On Air: Game Show, Bar & Quiz

On Air är stället som tycker att det ska vara både roligt och spännande att festa. Därför bestämde vi oss för att ta dom roligaste tävlingarna som man ser på TV och sätta ihop det med en bar som ser ut som en TV-studio. Besök oss gärna för en fest fylld med Game Show, Bar & Quiz.

Boka nu