Quiz & Game Show på lördagar & söndagar

Tävla mot andra sällskap eller i er helt egen Game Show

Varje lördag & söndag öppnar vi för allmänheten. Vi laddar baren full med cava, öl och vin och öppnar vår lilla och stora studio här på Mälartorget 19 i Gamla stan.
Just nu tipsar vi om vår nya söndagsklubb “Söndagsöppet” där ni kan tävla mot andra lag i studion. Nya frågor varje vecka och mycket spänning. Läs mer här!

Vill du vara med i en Game Show har vi flera alternativ att välja på:

  • “24-karat” i stora studion: En helt egen Game Show för dig och dina vänner. Pris från 4900 kr per grupp.
  • “Showtime” i lilla studion: Också en helt egen Game Show! Pris från 1770 kr per grupp
  •  “Söndagsöppet”, söndagar kl 16.00 öppnar vi för allmänheten där du och dina vänner kan tävla i lag mot andra kompisgäng. Nya tävlingar varje vecka så du kan komma tillbaka för mer. Priset är 149 kr per person.
  • “Game On” med DJ:n och nöjesprofilen Lång-Kalle Josephson är succéklubben som återkommande huserar hos On Air. Här tävlar vi i popquiz, musikbingo, will it float och har man tur tar Kalle med sig några av Stockholms hetaste artister för att spela kvällens låt i “musikfrågan”. Läs mer om  Game On här.
  • Skräddarsydd Game Show: Har du egna idéer på hur du vill att din Game Show ska gå till? Kanske vill du att gameshowen ska innehålla frågor som handlar om dig själv? Eller dina franska pudlar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Datum och tillgängliga tider för allt som händer på helger hittar du i vår bokningskalender. Hittar du inte vad du letar efter? Ring oss gärna så hjälper vi dig: 08-446 65 61 eller maila till info@on-air.se

On Air: Game Show, Bar & Quiz

On Air är stället som tycker att det ska vara både roligt och spännande att festa. Därför bestämde vi oss för att ta dom roligaste tävlingarna som man ser på TV och sätta ihop det med en bar som ser ut som en TV-studio. Besök oss gärna för en fest fylld med Game Show, Bar & Quiz.

 

Boka nu