Quiz & Game Show på lördagar

Tävla mot andra sällskap eller i er helt egen Game Show

Varje lördag öppnar vi för allmänheten. Vi laddar baren full med cava, öl och vin och öppnar både Studio 1 och Studio 2 här på Mälartorget 19 i Gamla stan.

Vill du vara med i en Game Show så har vi flera alternativ att välja på:

  • “24-karat” i stora studion: En helt egen Game Show för dig och dina vänner. Pris från 4900 kr per grupp.
  • “Vem Vet Bäst” i lilla studion: Också en helt egen Game Show! Pris från 1770 kr per grupp
  • Open Night!: Varje månad laddar vi med helt nya frågor och tävlingar i vår öppna kvällar för allmänheten där du och dina vänner tävlar i lag mot andra sällskap. Priset är 195 kr per person.
  • “Game On” med DJ:n och nöjesprofilen Lång-Kalle Josephson är succéklubben som återkommande huserar hos On Air. Här tävlar vi i popquiz, musikbingo, will it float och har man tur tar Kalle med sig några av Stockholms hetaste artister för att spela kvällens låt i “musikfrågan”.
  • Skräddarsydd Game Show: Har du egna idéer på hur du vill att din Game Show ska gå till? Kanske vill du att gameshowen ska innehålla frågor som handlar om dig själv? Eller dina franska pudlar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Datum och tillgängliga tider för allt som händer på lördagar hittar du i vår bokningskalender. Hittar du inte vad du letar efter? Ring oss gärna så hjälper vi dig: 08-446 65 61 eller maila till info@on-air.se

On Air: Game Show, Bar & Quiz

On Air är stället som tycker att det ska vara både roligt och spännande att festa. Därför bestämde vi oss för att ta dom roligaste tävlingarna som man ser på TV och sätta ihop det med en bar som ser ut som en TV-studio. Sedan öppnade vi dörrarna för! Besök oss gärna för en fest fylld med Game Show, Bar & Quiz.

 

Boka nu