Möhippa

Ta Möhippan till On Air och delta i vår spektakulära Game Show! ett underhållningsprogram med er i huvudrollen!

I Game Show studion i Stockholm tas ni om hand av vår programledare som lotsar genom hela showen. Vi har tagit det bästa från TV och paketerat det så att ni själva får uppleva det alla B-kändisar gör på löpande band: delta i ett lekprogram i TV. Förbered er på den roligaste möhippa-aktiviteten i Stockholm!

Utmaningar som bjuds på är bland annat:

Guess Who?: På skärmarna visas blurrade bilder på kändisar, konstiga föremål, djur, kanske någon i kompisgänget (!?), som bit för bit träder fram. Släng handen på Buzzern när det känns igen! Hetsigt och härligt.
Master Memory: 60 sekunders fokus på storbildsskärmarna medan timern rullar högljutt i bakgrunden. Sedan rullar vi ut rekvisitan och testar minne och associationsförmåga under hård tidspress.
Mega Quiz: MEGA MEGA, här blir det ett potpurri av det som är känt från klassiska TV-lekar: True or False, What’s playing, Stop that film, Odd one out, m. fl.
Ultimate Box Final: I kvällens stora final är tempot högt. Utmaningar som deltagarna kan ställas inför är bland annat Lilla Sportspegeln-nostalgi, provsmakning, kluriga frågor med mera.

Vad kostar det?

Priset är 295 kr per person. Vi har just nu tre studios igång med dessa minimidebiteringar:

Studio 1: 15 personer.

Studio 2: 8 personer

Studio 3: 6 personer

Showen tar ca 75 minuter oavsett storlek. Det går bra att beställa dryck i baren både före och under showen.
Vi har flera starttider varje dag att välja på varje lördag!
Du kan boka din Game Show online och se vilka tider som finns tillgängliga.

Betalning görs på plats när du kommer hit. Om du undrar över något får du gärna höra av dig! Ring till oss på 08-446 65 61 eller maila till info@on-air.se

Boka nu