Aktiviteter för företag

VÄLJ VILKEN AKTIVITET SOM PASSAR DITT FÖRETAGSEVENT!
VAD VILL DU GÖRA DEN HÄR GÅNGEN?

På On Air i Gamla stan i Stockholm finns fyra studios med olika Game Shows att välja mellan. Studio 1 är den största studion. Där tävlar vi just nu i "In it to Win it" där ni kan vara mellan 6 och 45 deltagare. Studio 2, 3, och 4 passar perfekt för mindre företag och arbetsgrupper. Är ni ett riktigt stort gäng kan ni förstås boka fler studios eller be oss komma ut till er. Vill ni genomföra ett event på distans? Vi har Sveriges roligaste online shower.

IN IT TO WIN IT: FöR 6-45 DELTAGARE

24 Karat

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med kollegorna delta i On Airs Game Show “In it to Win it”. Ett underhållningsprogram med dig och dina kollegor i huvudrollen!

I studion på Mälartorget hamnar ni mitt i en egen Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo. Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina kollegor och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

In it to Win it är inspirerat av 90-talets spontana och roliga lekprogram. Här blandas galna utmaningar med annorlunda frågesport. Det gäller för lagen att samla på sig så mycket guldmynt som möjligt under tävlingens gång för en chans att vinna finalen. Variationen och lekfullheten gör att In it to Win it är ett utmärkt val som företagsaktivitet för alla Stockholms företagsgrupper.

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som bjuds på är bland annat:

Danger Zone:
Vi tar Jeopardybrädet in i 2010-talet och bjuder på både kluriga och roliga frågor. Kom ihåg att svara med en fråga.
Tomboozle!:
Hur många meter högt är Turning Torso? Hur många kejsare har Kina haft? Hur många OS-medaljer har Michael Phelps vunnit? Ju högre du svarar desto fler poäng får du, men se upp så att du inte säger ett för högt tal, för då kan dina motspelare snuva dig på poängen mitt framför näsan på dig.
Sverige runt:
Kluriga rebusar, geografiska landmärken och kulturella referenser ger dig ledtrådar till en svensk stad. Vilken är staden? Och var är det egentligen den ligger?
Vart är vi på väg?:
Vi plockar upp tråden från SVTs klassiska program och ger oss ut på en resa till en stad någonstans i världen. Ju snabbare du svarar rätt, desto fler poäng får du!
Doomsday clock:
Kvällen avslutas med en fartfylld final där dina poäng omvandlas till sekunder. I en vansinnig kamp mot såväl klockan som dina motståndare gäller det att svara rätt på så många frågor du bara kan på så kort tid som möjligt.

 

Boka nu
Tid?
1 timme och 30 minuter.
Var?
Studio 1, Mälartorget 19 i Gamla stan, Stockholm.
Antal?
Rekommenderas för 6-45 deltagare (minimidebitering för 15 personer) Är ni fler? Då går det bra att boka alla fyra studios, ring oss så berättar vi mer!
Bar?
Ja, baren är öppen! Öl, vin, cava och läsk finns att handla.
Tilltugg?
Ja! Pizza,, snittar, chips m.m. finns att förbeställa.

Priser

Priserna varierar mellan 400 till 600 kr per person beroende på vilket datum och tid ni önskar besöka On Air. Minimidebitering för 15 personer och rabatter för grupper med fler än 36 deltagare.
Välj datum och tid i vår bokningskalender för att se aktuella priser.
Alla priser är exklusive moms (25% moms).

RAZZEL: FÖR 4-15 DELTAGARE

Razzel består av fyra deltävlingar och en final där hela gruppen är med och tävlar. Programledaren håller i tävlingarna och de tävlande ger svaren. Som vanligt är baren öppen och drycken kan tas med in i studion.

Razzel är en Game Show med fokus på nöje, spänning och en gnutta klassisk kunskap. Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar.

På Rälsen

Triss i quiz: Ett potpurri av våra quizfavoriter, komprimerade till minideltävlingar som tillsammans utgör vår första deltävling. I Triss i Quiz tävlar vi i Don’t stop the music, Rappare eller Travhäst? och Året runt.

Next in line: En kändiskedja där vi tar oss på de mest oväntade sätten mellan olika kändisar och figurer. Vad har Orup gemensamt med Rafael Nadal? Och hur kommer vi från Jeanne d’Arc till Thomas Ravelli? Varje rätt svar ger er ett guldmynt, och chans på ytterligare ett.

Mambo no. 5: I Mambo no. 5 premieras kvicktänkthet och associationsförmåga. Vi visar de fyra första bilderna i en följd och det gäller för er att lista ut vilken den femte är. Allting försvåras av att ni inte får veta vilken följd det är vi är ute efter!

Maxpoint: Vi har ställt samma frågor till 50 slumpvis utvalda personer, och ställer sedan samma frågor till er. Ju färre av de 50 som svarat på en fråga, desto fler poäng kan ni kamma hem!

Sanning eller Konsekvens: I finalen ställs allt på sin spets. Vi ger er ett antal olika påståenden och det gäller för er att sondera terrängen och identifiera vilka som är sanna och vilka som är falska. Hittar ni rätt blir det många poäng, men svarar ni helt fel blir det minuspoäng.

Boka nu
Tid?
75 minuter
Var?
Studio 2, Mälartorget 19 i Gamla stan, Stockholm.
Antal?
Rekommenderas för 4-15 deltagare (minimidebitering för 8 personer)
Bar?
Ja, baren är öppen! Öl, vin, cava och läsk finns att handla.
Tilltugg?
Ja! Pizza, Smörrebröd, snittar, chips m.m. finns att förbeställa.

Priser

Priserna varierar mellan 400 till 600 kr per person beroende på vilket datum och tid ni önskar besöka On Air. Minimidebitering för 15 personer.
Välj datum och tid i vår bokningskalender för att se aktuella priser.

TVÅRÄTTERS & GAME SHOW: FÖR 30-45 PERS

I Stora Studion blir det fest med tävlingar, mat och vin. På sant Game Showmanér håller vår programledare i kvällen och utmanar er i olika upptåg och underhållande tävlingar. Varje bord är ett lag som strider om gå vinnande ur kvällen. Vi varvar deltävlingar med varmrätt och dessert.

Vad bjuder vi på då som du har sett på TV? Självklart kommer vi ha ett lyckohjul i studion där du kan du snurra fram utmaningar som baklängesmat, kasta hatt, blåspingis eller hemliga lådan bland massa annat! Kluriga frågor, mentometerknappar och guldtackor är självklart också viktiga detaljer för en lyckad Game Show.

Dinnershow

Roliga tillval

Festa hela kvällen:
Vi förlänger öppettiderna fram till kl 01. Pris 9000 kr
Liveband eller DJ:
Vill ni dansa efter middagen?
Vi ordnar musiken: från 5000 kr
Anpassa showen med företagsspecifika tävlingar och er logo:
fråga om offert.

Meny

Maten lagas av Gamla Stans Fisks kock, Tomas Nilsson. På menyn står fisk och skaldjurspaella som tillagas i en stor paellapanna. Maten serveras direkt ur pannan av kocken inne i gameshowstudion.

Efter middagen dukar vi upp ett dessertbord med kaffe och Creme Catalan.

  • Fisk och skaldjurspaella med ärtor, handskalade räkor, blåmusslor och grillad lax serveras med aioli, nybakad baguette samt gårdssmör.
  • Crème Catalan smaksatt med apelsin och kardemumma serveras med kompott på säsongens bär.
  • Kaffe
Boka nu
Tid?
Cirka 3-4 timmar
Vad?
Stockholms roligaste middagsunderhållning
Var?
Mälartorget 19 i Gamla Stan
Antal?
Rekommenderas för 30 – 45 personer
Paketpris
1800 kr ex moms per person (minimidebitering för 30 personer)

Detta ingår:
Game Show: Fyra deltävlingar och en final
Varmrätt
Dessert
Kaffe
Fördrink: Cava som serveras vid ankomst
Lokalhyra ingår fram till kl 23
Värd på plats som tar hand om gruppen
Programledare

JULFEST: FÖR 30-76 PERSONER

Julfest med mat och underhållning hela kvällen i egen studio!

När julen närmar sig är det högsäsong på On Air. Vi tar emot alla typer av företagsgrupper i vår studio i Stockholm och garanterar en riktigt rolig julfest med spännande tävlingar och mat från Gamla Stans Fisk.

I studion blir det fest med tävlingar, en julinspirerad meny och vin. På sant Game Showmanér håller vår programledare i kvällen och utmanar er i olika upptåg och underhållande tävlingar. Varje bord är ett lag som strider om att gå vinnande ur kvällen. Vi varvar deltävlingar med varmrätt och dessert. Den unika kombinationen av humor, spänning och interaktivitet gör att stämningen bland gästerna alltid är på topp.

Kontakta oss med era önskemål så sätter vi ihop ett paket för er.

Julfest

4-16 PERSONER: STUDIO 2, 3 och 4

Kick-Off

Studio 2, 3 och 4 är On Airs mindre studios, perfekt för grupper på upp till 9, 12 och 15 personer. Vi utlovar spännande tävlingar och mycket roligheter! Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar. Vår programledare ställer frågorna. I anslutning finns baren som förstås håller öppet!

Just nu i Studio 3 finns plats för upp till 12 personer (eller 16 personer om ni klämmer ihop er) Vi tävlar vi i “Points, Points, Points!”, en Game Show med grymt spännande och roliga tävlingar som har något för alla. Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar.

I studio 2  tävlar vi i showen “Razzel”. Razzel är en Game Show med fokus på nöje, spänning och en gnutta klassisk kunskap. Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar.

Studio 4 är vår minsta studio där ni har plats för upp till 9 personer. Studion har premiär i november 2021 med showen “Level Up”

Pris: 400-600 kr ex moms per person (minimidebitering för 8 personer i  Studio 2, samt för 6 personer i studio 3 och 4)

Bra att veta:
-Game Showen passar alla åldrar och grupper.
-Alla är aktiva och tävlar hela tiden.
– Det är fokus på tävling, spänning och att ha roligt! Inga pinsamheter förekommer och alla kan vara med på sina egna villkor.

Detta ingår:
Allt som behövs för en lyckad aktivitet! Bland annat:
-75 minuters Game Show med fyra deltävlingar och final
-Programledare
-Ni har studion för er själva.

Boka:
Det går bra att boka smidigt online. Betalning görs på faktura. Hittar du inte en tid som passar eller undrar över något så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig med bästa upplägg för din grupp. Telefon: 08-446 65 61. E-post: info@on-air.se

Boka nu