Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/48/229448/on-air.se/public_html/wp-content/themes/topborn/library/metabox/init.php on line 750 Aktiviteter för företag: Tävla i en Game Show

Aktiviteter för företag

VÄLJ VILKEN AKTIVITET SOM PASSAR DITT FÖRETAGSEVENT!
VAD VILL DU GÖRA DEN HÄR GÅNGEN?

I stora och lilla studion har vi flera olika Game Show-tävlingar som passar för företag. Vad sägs om vår populära Game Show "24-Karat" eller den lite klurigare "På Rälsen?" Eller varför inte bjuda in till en stor fest hela kvällen med trerätters middag och Game Show?

24 KARAT: FöR 6-50 DELTAGARE

24 Karat

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med kollegorna delta i On Airs helt nya Game Show “24-Karat”. Ett underhållningsprogram med dig och dina kollegor i huvudrollen!

I studion på Mälartorget hamnar ni mitt i en egen Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo. Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina kollegor och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

24 Karat är inspirerat av 90-talets spontana och roliga lekprogram. I 24 Karat blandas galna utmaningar med annorlunda frågesport. Det gäller för lagen att samla på sig så mycket guldtackor som möjligt under tävlingens gång för en chans att vinna finalen. Variationen och lekfullheten gör att 24 Karat är ett utmärkt val som företagsaktivitet för alla stockholms företagsgrupper.

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som bjuds på är bland annat:

Triss i Quiz:
Här spelar vi Celebrity Morph Chain, Baklängesmusik och Siri Sings.
Tidslinjen:
I Tidslinjen går det undan: Häng din bild med ett historiskt årtal på tidslinjen innan tiden går ut. Hänger du bilden på rätt plats plockar du med guld till ditt lag!
Vem Ska Bort:
Minns du vem ska bort från Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter? Vi plockar upp tråden i vår favorittävling!
Ordjakten:
Har du spelat Wordfeud eller Alfapet? Förstora spelplanen och ordbrickorna x 20, skruva upp tempot och blanda in guldmynt. Där har du ordjakten!
Finalen:
I kvällens stora final är spänningen på topp. Här satsas poäng och guldtackor som samlats ihop under kvällen.
Boka nu
Tid?
1 timme och 30 minuter.
Var?
Mälartorget 19 i Gamla stan, Stockholm.
Antal?
Rekommenderas för 6-50 deltagare (minimidebitering för 15 personer) Är ni fler? Då går det bra att boka både lilla och stora studion, ring oss så berättar vi mer!
Bar?
Ja, baren är öppen! Öl, vin, cava och läsk finns att handla.
Tilltugg?
Ja! Pizza, smörrebröd, snittar, chips m.m. finns att förbeställa.

Priser

Priserna varierar mellan 400 till 600 kr per person beroende på vilket datum och tid ni önskar besöka On Air. Minimidebitering för 15 personer och rabatter för grupper med fler än 36 deltagare.
Välj datum och tid i vår bokningskalender för att se aktuella priser.
Alla priser är exklusive moms (25% moms).

PÅ RÄLSEN: FÖR 6-24 DELTAGARE

Är ni ett gäng kollegor som är höjdare på ordvitsar, geografi, klurigheter och att dra i nödbromsen? Då är det klart att ni ska vara med i On Airs På Rälsen!

I denna företagsaktivitet i vår nybyggda studio Stockholm har vi samlat godbitarna ur Sveriges folkkära och klassiska tävlingsprogram.
Den autentiska TV-studiomiljön kommer definitivt imponera på kollegorna, programledaren kommer få er att skratta och tävlingarna kommer att höja pulsen rejält.

Blir det för nervöst så håller baren förstås öppet med öl och vin som kan lugna era tävlingsnerver. Vart Är Vi På Väg? Till Stockholms roligaste företagsaktivitet: On Air´s På Rälsen!

På Rälsen

Vart Är vi på väg: Vi ger oss ut på resor till både verkliga och fiktiva städer runtom i världen. Dra i nödbromsen när du var vi är!

Vem där?: Ett sextiosekunder montage med kluriga ledtrådar där vi söker en känd person. Dra först i handbromsen för att svara!

Interrail: Varje lag får varsin europakarta. Vi söker 10 europeiska städer och er uppgift är att med associationsförmåga och teamwork identifiera platserna. Kul och väldigt spännande!

Tidsresan!: Programledaren ger er händelserna. Ni ger oss året!

Boka nu
Tid?
1 timme och 30 minuter.
Var?
Mälartorget 19 i Gamla stan, Stockholm.
Antal?
Rekommenderas för 6-24 deltagare (minimidebitering för 15 personer)
Bar?
Ja, baren är öppen! Öl, vin, cava och läsk finns att handla.
Tilltugg?
Ja! Pizza, Smörrebröd, snittar, chips m.m. finns att förbeställa.

Priser

Priserna varierar mellan 400 till 600 kr per person beroende på vilket datum och tid ni önskar besöka On Air. Minimidebitering för 15 personer.
Välj datum och tid i vår bokningskalender för att se aktuella priser.

TVÅRÄTTERS & GAME SHOW: FÖR 30-45 PERS

I Stora Studion blir det fest med tävlingar, mat och vin. På sant Game Showmanér håller vår programledare i kvällen och utmanar er i olika upptåg och underhållande tävlingar. Varje bord är ett lag som strider om gå vinnande ur kvällen. Vi varvar deltävlingar med varmrätt och dessert.

Vad bjuder vi på då som du har sett på TV? Självklart kommer vi ha ett lyckohjul i studion där du kan du snurra fram utmaningar som baklängesmat, kasta hatt, blåspingis eller hemliga lådan bland massa annat! Kluriga frågor, mentometerknappar och guldtackor är självklart också viktiga detaljer för en lyckad Game Show.

Dinnershow

Roliga tillval

Festa hela kvällen:
Vi förlänger öppettiderna fram till kl 01. Pris 9000 kr
Liveband eller DJ:
Vill ni dansa efter middagen?
Vi ordnar musiken: från 5000 kr
Anpassa showen med företagsspecifika tävlingar och er logo:
fråga om offert.

Meny

Maten lagas av Gamla Stans Fisks kock, Tomas Nilsson. På menyn står fisk och skaldjurspaella som tillagas i en stor paellapanna. Maten serveras direkt ur pannan av kocken inne i gameshowstudion.

Efter middagen dukar vi upp ett dessertbord med kaffe och Creme Catalan.

  • Fisk och skaldjurspaella med ärtor, handskalade räkor, blåmusslor och grillad lax serveras med aioli, nybakad baguette samt gårdssmör.
  • Crème Catalan smaksatt med apelsin och kardemumma serveras med kompott på säsongens bär.
  • Kaffe
Boka nu
Tid?
Cirka 3-4 timmar
Vad?
Stockholms roligaste middagsunderhållning
Var?
Mälartorget 19 i Gamla Stan
Antal?
Rekommenderas för 30 – 45 personer
Paketpris
875 kr ex moms per person (minimidebitering för 30 personer)

Detta ingår:
Game Show: Fyra deltävlingar och en final
Varmrätt
Dessert
Kaffe
Fördrink: Cava som serveras vid ankomst
Lokalhyra ingår fram till kl 23
Värd på plats som tar hand om gruppen
Programledare

JULFEST: FÖR 30-76 PERSONER

Julfest med mat och underhållning hela kvällen i egen studio!

När julen närmar sig är det högsäsong på On Air. Vi tar emot alla typer av företagsgrupper i vår studio i Stockholm och garanterar en riktigt rolig julfest med spännande tävlingar och mat från Gamla Stans Fisk.

I studion blir det fest med tävlingar, en julinspirerad meny och vin. På sant Game Showmanér håller vår programledare i kvällen och utmanar er i olika upptåg och underhållande tävlingar. Varje bord är ett lag som strider om att gå vinnande ur kvällen. Vi varvar deltävlingar med varmrätt och dessert. Den unika kombinationen av humor, spänning och interaktivitet gör att stämningen bland gästerna alltid är på topp.

Kontakta oss med era önskemål så sätter vi ihop ett paket för er.

Julfest

4-16 PERSONER: STUDIO 2 & 3

Kick-Off

Studio 2 och Studio 3 är On Airs mindre studios, perfekt för grupper på upp till 12 pers (eller om ni klämmer ihop er så får ni plats upp till 16 pers). Vi utlovar spännande tävlingar och mycket roligheter! Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar. Vår programledare ställer frågorna. I anslutning finns baren som förstås håller öppet!

Just nu i Studio 3 tävlar vi i “Showtime”. En Game Show med grymt spännande och roliga tävlingar som har något för alla. Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar.

Exempel på tävlingar deltävlingar som ingår: Färgsexan, Jeopardy på Stan, Vem Ska Bort, Party Wrecker, Dubbelchansen.

Studio 2 öppnar i december med tävlingen “Razzel”

Pris: 495 kr ex moms per person (minimidebitering för 6 personer i  Studio 3 och 8 personer i studio 2)

Bra att veta:
-Game Showen passar alla åldrar och grupper.
-Alla är aktiva och tävlar hela tiden.
– Det är fokus på tävling, spänning och att ha roligt! Inga pinsamheter förekommer och alla kan vara med på sina egna villkor.

Detta ingår:
Allt som behövs för en lyckad aktivitet! Bland annat:
-75 minuters Game Show med fyra deltävlingar och final
-Programledare
-Ni har studion för er själva.

Boka:
Det går bra att boka smidigt online. Betalning görs på faktura. Hittar du inte en tid som passar eller undrar över något så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig med bästa upplägg för din grupp. Telefon: 08-446 65 61. E-post: info@on-air.se

Boka nu